2024. január 8., hétfő

Ima hivatásokért

Szent Alexiusz, kérünk hallgasd meg imáinkat és kéréseinket, amik szerzetesi hivatásokért szólnak az Alexiánusok Testvérek szerzetesrendbe. Kérünk, segítsd a fiatalokat, akik felismerik Isten hívását az életükben, és vágyakoznak a szerzetesi életre. Add meg nekik a bátorságot és elszántságot, hogy kövessék Krisztust úgy, ahogy te is tetted.

Kérünk téged, Szent Alexiusz, hogy add meg az Alexiánusok testvéreknek a bölcsességedet és irányításodat, hogy segítsék és támogassák azokat, akik elkötelezik magukat a rendbe való belépés mellett. Áldd meg a formációs folyamatot, hogy a jelöltek megerősödjenek hitükben és elkötelezettségükben.

Kérünk, hogy ajándékozd meg az Alexiánusok testvéreket a kitartással és az állhatatossággal a szerzetesi életben. Segíts nekik, hogy mindig elkötelezettek legyenek Isten szolgálatában, és példát mutassanak a világnak az alázatosságukkal és szolgálatukkal.

Drága Szent Alexiusz, kérünk, járj közben értünk Istennél, hogy mindnyájunknak adja meg a világosságot és a kegyelmet, hogy felismerjük az Ő akaratát az életünkben. Segíts minket mindig hűségesen és teljes szívvel követni Krisztust útját. Ámen.